Kuva

Kuva

maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kesäistä parveke-elämää

Olen tänä kesänä opetellut tulemaan juttuun lasitetun parvekkeen kanssa. Vielä en ole aivan varma tykkäänkö vai enkö. Kun aurinko oikein porottaa, pitää laseja muistaa availla tai parvekkeelle tulee äkkiä tukahduttavan kuuma. Tänä kesänä tosin sitä ongelmaa ei ole ollut kovin monena päivänä.

Kun keväällä laitoin parvekekukkia, niin ajattelin pelata varman päälle ja laitoin vain pelargoneja. Arvelin, että ne kestävät hyvin paahdetta ja kuumaa ja ovathan ne pärjänneet. Lannoittaa pitäisi ahkerammin, niin ehkä saisin ne kukkimaan vielä jonkin aikaa. 


Krysanteemeja kävin jo hakemassa ja löysin kivat metalliset lyhdyt myös. Elokuun nopeasti hämärtyvissä illoissa kynttilät ovat kivoja tunnelman tuojia. Tekisi myös mieli viritellä sellaiset pallovalot kaiteen reunalle tai johonkin. Monissa sisustuslehdissä niitä on näkynyt syksyisillä parvekkeilla ja ne ovat näyttäneet aika hauskoille.

Sitä mukaa kun saan parveketta sisustettua, tulee myös uusia ideoita. Voi olla, että osa suunnitelmista siirtyy ensi vuodelle mutta jotakin varmaan ehdin laittaa vielä ennen talven tuloa. 


10 kommenttia:

 1. Niin kaunista! Ihania kukkia!
  Ja hienot lyhdyt!
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 2. Mikä ihana kukkaloisto! Pallovalot olisivat tosi kivat parvekkeella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukat ovat kukkineet tänä kesänä ihan hyvin sään epävakaudesta huolimatta. :)

   Poista
 3. Kauniita kukkia! Ja muutenkin niin kaunista ja viihtyisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Kyllä tuolla parvekkeella on tänä kesänä tullut vähän enemmän viihdyttyäkin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!