Kuva

Kuva

keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Joulua kotiin

On jo kiva laitella hiukan joulua kotiin. Ripustelin vähän jouluvaloja ikkunoihin ja innostuin ostamaan valaistun poron lipaston päälle. Poroja olisi ollut myytävänä isompinakin ja hetken jo mietin sellaisen sijoittamista parvekkeelle mutta siitä ajatuksesta kuitenkin luovuin. Ei sellainen jättiporo mahdu varastoon kesän ajaksi. 
Lapsuudenkodissani oli sellainen oranssinvärinen joulutähti. Ne olivat silloin kovasti muodissa. Meille ostin nyt kuitenkin valkoisen. Punaisia ja kullanvärisiä olisi myös ollut myynnissä. Hyvä, että tulin ostaneeksi tuon tähdenkin. Olen salaa kaivannut sitä ja nyt tuntuu, että olen saanut takaisin pienen palan lapsuuteni joulutunnelmasta. 


30 kommenttia:

 1. Meillä ei taas ollut sitä oranssia tähteä ja jostain syystä äiti ei sitä suostunut hommaan! Sitten niitä ei ollut yhtään aikaan edes myynnissä ja ostin sellaisen metallisen tähden ja se on meitä palvellut pitkään. Kunnes su menin ja ostin valkoisen paperitähden! Tuli tunne, että jotain on nyt mennyt oikein! Viimein sain sen!! Meillä on tuota kynttiläjuttuakin useampi! Pitääkö vielä tuo poro hommata? :) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli kullanvärinen metallitähti kunnes se meni rikki. Olen nyt tosi tyytyväinen tuohon valkoiseen paperitähteen. Se on tarpeeksi iso olohuoneen ikkunaan. Mutta en tiedä voinko sitä poroa suositella. Minusta vähän tuntuu, että sen valo on jo muutamien iltojen jälkeen vähän himmentynyt. Tai sitten meillä on vaan huonot paristot siinä. :)
   Hyvää loppuviikkoa sinulle myös!

   Poista
 2. Kauniit koristeet. Tuollainen ikkunatähti on haaveenani. Nyt on kyllä joka ikkunalla sellainen kolmiokynttelikkö, jossa on 7 kynttilää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmiokyntteliköt on myös kivoja. Harkitsin uuden sellaisen ostamista kun edellinen meni rikki mutta päädyin nyt tuohon tähteen.

   Poista
 3. Onpa kauniita ja tunnelmallisia joulukoristeita. Kyllä tällaisilla koristeilla ja valoilla saadaan joulutunnelmaa. - Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa joulun odotusta myös sinulle! :)

   Poista
 4. Olen haaveillut jo useampana jouluna tuosta ikkunakyntteliköstä, jokohan tänä jouluna sen hankin. Sitä voisi pitää muulloinkin kun joulun aikaan, kuten tähtiäkin. Kaunis sinullakin tuo tähti ikkunassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ikkunakynttelikkö onkin ollut siitä kiva, ettei sen pois ottamisella ole kiire joulun jälkeen. Se ei ole liian jouluinen.

   Poista
 5. Meilläkin oli aikanaan kotona oranssi paperitähti.
  Valkoiset tähdet näyttävät kivoilta. Jokunen vuosi sitten ostin Tokmannilta, mutta siinä oli ruman värinen valo. Viime jouluna se oli ikkunassa ilman valoa. Nyt en ole vielä laittanut koko tähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tuohon tähteen sellaisen lämpimän sävyisen led-lampun. Pakkauksessa kun ei ollut lamppua mukana ollenkaan.

   Poista
 6. Meilläkin oli oranssinpunainen paperinen joulutähti lapsena kotona..:) Nyt minulla on keittiön ikkunassa vähän saman värinen ja olohuonessa valkoinen.
  Mistä tuon poron olet ostanut, kun eilen tuollaista etsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin poron Bauhausista. Siellä olikin noita useampia vaihtoehtoja. Mietin pitkään söpön karhun ja poron välillä mutta päädyin poroon. :)

   Poista
 7. Ihania jouluvaloja!
  Tuo valoporo on ihana.
  Kivaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa keskiviikkoa myös sinulle! :)

   Poista
 8. Ihania jouluvaloja ihana tuo poro:)

  VastaaPoista
 9. Me ostettiin viime jouluksi iso valkoinen paperitähti, kun nähtiin tuttavilla sellainen... meillä kun on niin pikkuiset ikkunat, niin se tähti on vähän hassunkin iso meidän ikkunassa...vaan kyllä kai jouluksi tulee laitettua. On vielä vintissä. Lapsuuskodissani ei ollut valotähteä, mutta jollakin kaverilla oli. Hieno poro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluvalot on kuitenkin kivoja vaikka ne ei olisikaan ihan täsmälleen oikean kokoisia. :) Näin kyllä myynnissä pienempiäkin paperitähtiä, jos sellaisen haluaa hankkia.

   Poista
 10. Piti oikien käydä tarkistamassa minkä värinen tähti on meidän makuuhuoneen ikkunassa, valkoinenhan siellä on.
  Tuo poro on okein söötti!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen tähti taitaa olla nyt se yleisin. :) Hyvää viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 11. Minusta tuo tähti näyttää niin kauniilta sinistä taivasta vasten:)

  VastaaPoista
 12. Pienet asiat tuovat joulumielen! Poro on ihana ja tähti tietysti kuuluu jouluun, minkä värisenä tahansa. :)

  VastaaPoista
 13. Tunnelmallisia joulukuvia ja iloinen jouluporo. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista
 14. Kauniita joulukuvia! Minulla taitaa olla samanlainen jouluporo, se on nätti :D
  Blogissani on sinulle mukava haaste .. käypä kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastepostaukset on kivoja, kiitos Tuulikki! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!