Kuva

Kuva

sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Aika lokakuun

Vielä vähän värikkäitä, enimmäkseen kuitenkin melko paljaita lokakuisen luonnon kuvia kotikaupunkini laitamilta. Tällä hetkellä puut ovat jo paljon lehdettömämpiä kuin kuvaushetkellä viime päivinä puhaltaneiden kovien tuulien takia.


Viimeisiä sitkeitä kukkasissejä, jotka eivät suostu lannistumaan syksyn viimaan ja viileyteen ihan vielä.


10 kommenttia:

 1. Onpa kauniita kuvia. Surullista, että lehdet alkavat pudota puista... Kävin eilen kävelyllä eikä siellä missä kävelin enää oikein ollut ruskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ruska meni minulta ihan ohi tällä kertaa. Vielä on vähän keltaisia lehtiä siellä täällä mutta tuulee niin kylmästi, että loputkin lähtevät varmaan kohta.

   Poista
 2. Vielä on kaunista ennen lehdetöntä ja pimeää ankeutta. Meillä kaakossa on vielä ruskaa jäljellä ihan mukavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä alkaa olla jo aika paljasta mutta jos aurinko paistaa niin sitten on parempi.

   Poista
 3. Niin tunnelmallinen tuo tie. Siinä olisi kiva kävellä. Niin ne puut jo enimmäkseen tyhjiä jo ovat... Se tapahtuu aina jotenkin äkkiä kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä tiellä liikkuu paljon koiran ulkoiluttajia ja lenkkeilijöitä. Nyt oli hetki hiljaista. Täällä on vielä vähän keltaisia lehtiä siellä sun täällä mutta aika paljasta jo on.

   Poista
 4. Hienoja syksyisiä kuvia. Tunnelmaa ja väriä, kuten syksyyn kuuluukin.

  VastaaPoista
 5. Hieno metsäpolku, vielä on ollut lämpimiä päiviä,niin joitain kukkia löytyy,ei edes pakkaset ole haitanneet.
  Linnanmäellä en ole koskaan käynyt, eipä tule käytyä siellä asti,eipä laitteisiin ole menemistä enää tämän ikäisenä.T. sanosekukkasin blogista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitakin kukkia tosiaan vielä näkyy luonnossa. Ihan kaikki eivät ole vielä kuihtuneet pois. Linnanmäellä voi käydä ihan vain katselemassa ja kävelemässä. Ja on siellä ravintoloitakin missä voi käydä syömässä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!