Kuva

Kuva

torstai 15. syyskuuta 2016

Iltahämärän kuvia

Aurinko laskee nykyisin jo niin aikaisin, että olin myöhässä kun lähdin auringonlaskua kuvaamaan. Ajatus oli, että saisin kuvattua auringonlaskua ja järveä mutta en ehtinyt järven rantaan asti kun tuli jo liian pimeää. Olen vielä sen verran kesäajassa, että kuvittelin valoisan ajan jatkuvan ja jatkuvan aina myöhään yöhön asti. 

Joitakin kuvia silti sain ja melkein sain kuvia pellolla seisovista peuroistakin mutta niitä kuvia ei voi esitellä, sillä kuvissa näkyy vain suttuinen viuhahdus peurapariskunnan kantapäistä. Mutta tiedän nyt paikan minne suunnistan jos yritän uudelleen saada peuroja kuvattua.


Valokuvaus on selkeästi harrastus missä nälkä kasvaa syödessä. Mitä enemmän kuvaa, sitä enemmän tulee asioita mistä haluaa tietää enemmän ja oppia lisää. Pitää ruveta tutkimaan josko löytäisin jonkun kurssin mihin voisin  osallistua. Mutta sitä odotellessa löytyy onneksi paljon valokuvausta käsittelevää kirjallisuutta mistä voi opiskella itsekseenkin.


26 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Kun katsoo kuvia, niin ei oikein miellä, että siellä "kaupunkilaisrouva" kuvailee, niin maalaismaisemia ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sitä minun miehenikin naureskelee. Mutta kun olen innostunut luonto- ja maisemakuvauksesta, niin maaseudullehan sitä on lähdettävä kuvaamaan.

   Poista
 2. Vaikka olit myöhässä aikomastasi, niin nämä on kyllä kauniita!

  VastaaPoista
 3. Hyvin vangittu syyskuinen ilta-auringon valo.
  Tänään yritän ehtiä kuuta tavoittelemaan. Se nousee vasta auringonlaskun jälkeen, että saattaa olla liian hämärää/pimeää jo kuvata sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toivottavasti saat hyviä kuukuvia.

   Poista
 4. Voi, aivan ihana ilta-aurinko, ihana iltarusko ja ihana kuu. Todella kauniita kuvia sait. Kyllä kannattaa jatkaa harrastusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Valokuvaus on kiehtova harrastus.

   Poista
 5. Täydellisen kauniita kuvia, näissä silmä lepää:)

  VastaaPoista
 6. Minä muuten eilen yritin kuvata kuuta, mutta kuvista ei tullut ollenkaan sellaisia kuin olisi pitänyt... Harmi. Oli tosi upea kuutamo illalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuun kuvaaminen onkin aika vaikeaa. Minäkin vasta harjoittelen.

   Poista
 7. Upeita luontokuvia ja hienosti olet saanut kuun kuvattua:)

  VastaaPoista
 8. Voi miten kauniita kuvia! Iloa viikonloppuusi

  VastaaPoista
 9. Hienoja kuvia! Itsekin olen harkinnut valokuvauskurssia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!