Kuva

Kuva

tiistai 23. elokuuta 2016

Kosken partaalla

Nurmijärvellä Hämeenlinnan moottoritien vieressä Nurmijärven liittymän kohdalla sijaitsee Myllykoski. Kosken kallioiset ja kivikkoiset rantamaisemat ovat suomalaisen luonnon kauneutta parhaimmillaan. Koskella saa kalastaa vain perhokalastusvälinein mutta kalastamisen lisäksi Myllykoski soveltuu mainiosti päiväretkeilyyn. Alueella on mukavia luontopolkuja ja vaellusreittejä.

Pyörähdin pikaisesti katsomassa miltä Myllykoski näyttää nyt loppukesällä. Syksyn puolellehan tässä ollaan jo kovaa vauhtia kallistumassa mutta luonto oli vielä melkein kesäisen vihreää ja rehevää. Pikaisesti siksi, että sadepilvet leijuivat uhkaavasti yläpuolella ja ehdin juuri ja juuri ottaa vähän kuvia sadekuurojen välisessä hämärässä päivänvalossa.


Tein viime maaliskuussa postauksen Myllykoskesta nimellä Kosken kuohuja. Sen voi löytää samoilla tunnisteilla kuin mitä tässäkin on jos haluaa katsoa miltä koski näytti lumien sulamisen aikaan. Vettä oli silloin runsaammin ja kuohutkin olivat näyttävämpiä.


12 kommenttia:

 1. Kaunis paikka se näköjään on, sait hienoja kuvia sieltä. Harmi että jouduit kiirehtimään sateen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä kaunista on. Jotenkin tänä kesänä on käynyt niin, että olen usein ollut liikkeellä yhtä aikaa sadepilvien kanssa.

   Poista
 2. Hienot kuvat. Lähestyvä syksy näkyy jo metsän värityksessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paikan päällä en sitä vielä huomannut mutta kuvia katsellessa sitten näin, että onhan siellä jo vähän keltaisia lehtiä puissa.

   Poista
 3. Hienot kuvat!❤️
  Kävinkin katsomassa talvella otetut kuvat.😀
  Mukavaa tiistaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle! :)

   Poista
 4. Kauniita kuvia. Olenkin eka kerta blogissasi, löysin tämän Ansun blogin kautta. Kesäterveiset Pihakuiskaajan puutarhasta. Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein hauskaa, että tulit kurkkaamaan blogiani. Tulen myös vastavierailulle. :)
   Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

   Poista
 5. Taas opin uusia paikkoja. Nurmijärvi on melko lähellä minua, mutta Myllykoski on ihan uusi tuttavuus. Kiitos sinulle, kun kerroit Myllykoskesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitoksesta. :) Kauniita retkeilypaikkoja on vaan hauska mainostaa.

   Poista
 6. Mainion näköiset kävelymaastot, kun voi tuolta sillalta vielä katsella veden kuohuja myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä onkin useampia siltoja ja kävelypolku ihan kosken reunaa pitkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!