Kuva

Kuva

tiistai 24. toukokuuta 2016

Merellisiä näkymiä

Oli niin aurinkoisia ja lämpimiä päiviä, että teki mieli käydä meren rannassa. Tuuli oli aika kovaa mutta muuten oli ihan viihtyisää. Pidän merestä niin paljon, että voisin viettää rannalla vaikka kuinka pitkiä aikoja laineiden liplatusta ja ohi seilaavia aluksia katsellen. Siinä meni ohitse monen näköistä paattia ja purtta, lauttaa ja muskelivenettä. Ja lokit lentelivät ja kirkuivat joka puolella. Hiukan pelkäsin, että joudunko kohta pyyhkimään linnun kakkaa päältäni. Merellinen tunnelma oli siitä huolimatta mitä parhain. 
10 kommenttia:

 1. Ihania merimaisemia. Minäkin olen asunut useamman vuoden meren rannalla, joten tulee ihan ikävä merta, kun nyt asun sisämaassa. Vaikka tykkään kyllä järvistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään myös järvistä. Olen viettänyt järven rannalla useita kesälomia.

   Poista
  2. Minullakin on muuten nyt myös luontokuvablogi osoitteessa greetingsfromnature.blogspot.fi. Se on toisella bloggaajanimelläni Syksyn Lehti. Tervetuloa sinne tutustumaan!

   Poista
  3. Täytyy tulla sitä sitten katsomaan. :)

   Poista
 2. Vesi on minullekin tärkeä elementti. Olen järvi-Suomesta kotoisin, mutta pitkään Turussa asuneena alan ymmärtää myös merta. Hienosti välittyvät tunnelmat näistä kuvista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järvi tai meri. On kiva jos on jotakin vesialuetta asuinpaikan lähettyvillä. :)

   Poista
 3. Kyllä tuollaisia näkymiä mielikseen katselee:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!