Kuva

Kuva

maanantai 30. toukokuuta 2016

Kaupunkilintuja

Viime kertaisella merenranta reissulla otin kuvia myös linnuista. Nämä olivat tällä kertaa rohkeita kaupunkilintuja, jotka eivät ihmisistä paljon piitanneet ja jopa poseerasivat mielellään valokuvaajalle. Hanhet olivat ilmeisesti valkoposkihanhia ja ne söivät kaikessa rauhassa eivätkä yhtään häiriintyneet ympärillä liikkuvista ihmisistä. Joku hanhi siinä välillä lenteli ja toinen kävi uimassa ja toisilleen ne jotakin juttelivat. Olivat merenranta piknikillä kuten ihmisetkin. 
Tässä on sitten lokki, luullakseni kalalokki, joka suostui oikein poseeraamaan. Siinä se tepasteli edessäni ja sain otettua monta kuvaa. Jälkikäteen kuvia katsellessa viehätyin sen siroista jalkojen liikkeistä. Tällä lokilla näkyy myös rengas jalassa. Eli sen touhuja olisi lintutieteilijöiden tarkoitus seurata muutenkin.
10 kommenttia:

 1. Kivoja lintukuvia...tuossa ensimmäisessä ovat, kuin riviin asettuneet..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskasti siinä olivat eikä elettäkään, että olisivat lentäneet pois. :)

   Poista
 2. Onpa kiva kun pääsee noin lähietäisyydeltä seuraamaan lintujen elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tilanne oli kyllä harvinaista herkkua!

   Poista
 3. Niin sirosti nilkkakoruaan esittelee:) Lintuja on kyllä hauska seurata. Pitää vaan olla malttia itsellä pysytellä aloilaan. Meillä oli lemmikkivaris kun olin lapsi ja siitä opin, että linnut ovat hauskempia kuin olin luullutkaan. Jos huvittaa katsoa, niin löytyy blogistani tunnisteella Jaska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnut ovat mielenkiintoisia. Varikset kuulemma erittäin älykkäitäkin.

   Poista
  2. Meillä oli joskus hauskaa, kun harakat kiusasivat naapurin kissaa meidän pihassa. Kissa meni harakan perässä puuhun, jolloin harakka lensikin pois ja kissa jäi sinne ihmettelemään, että kuinkas tässä näin kävi...

   Poista
 4. Minusta lintujen kuvaaminen on haastavaa, ne kun ovat liikkeessä toisin kuin kasvit :D. Hienoja kuvia olet saanut napattua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Minustakin eläinten kuvaaminen on haastavaa. Kasveja tai maisemia kuvatessa on yleensä aikaa säätää ja suunnitella. Eläimiä kun kuvaa niin pitäisi olla valmiina nopeasti.

   Poista
 5. Lintujen kuvausta koskeva viesti siis yrtteilijältä. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!