Kuva

Kuva

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kesän odottelua

Pikkuhiljaa kevät etenee mutta säätila muuttuu välillä tosi nopeasti. Yhtenä aamuna lähdin liikkeelle auringon paisteessa, puolen päivän aikaan liikuin raesateessa ja loppupäivä olikin sitten enimmäkseen vesisadetta. Mukanani oli sateenvarjo sekä kamera mutta kameralle ei ollut sinä päivänä mitään käyttöä. Ilmat eivät ole olleet kovin kuvausystävälliset viime aikoina.

Kovasti tekisi jo mieli alkaa pukeutua keväisemmin ja kevyemmin mutta ihan vielä ei tarkene. Kaupoista olen etsiskellyt pirteän värisiä kevät- ja kesävaatteita mutta mitään en ole ostanut. Minun mielitekoni ja vallitseva tarjonta eivät nyt ihan kohtaa.

Olisi myös mukavaa alkaa laitella kukkia parvekkeelle mutta taitaa vielä olla liian kylmä. Pitää nyt vaan odottaa. Orvokit kylläkin saattaisivat jo parvekkeella pärjätä. Nehän selviävät pienistä pakkasistakin. 

Ulkosalla on silti tullut liikuttua ja otettua joitakin kuvia sadekuurojen välissä. 
Tässä alimmaisessa kuvassa näkyvät vaaleanharmaat kohdat ovat savua. Joku siellä järven rannalla lämmitteli rantasaunaansa ja savu leijui kevyinä pilvinä järven ylle. 


6 kommenttia:

 1. Tuo savukuva on tosi hieno. Kovin hiljakseen se kevät tulee, nyt vain ensi yön lumisateita odotellaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mutta loppuviikosta kuulemma pitäisi sitten alkaa lämmetä.

   Poista
 2. Säät on tosi vaihtelevat. Kaikenlaista säätä voi saman päivän osalle sattua. Keväisiä, aurinkoisia päiviä sitä minäkin odottelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri. Täytyy nyt vaan odotella. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä vain. Että alkaisivat puut jo vähän vihertyä. Ihan hiukan olen jotakin muutosta näkevinäni mutta kovin vähän.

   Poista

Kiitos kommentistasi!