Kuva

Kuva

torstai 21. huhtikuuta 2016

Kengät kesäksi

Toisinaan (oikeastaan useimmiten) sopivien kenkien löytäminen on työlästä. Toisinaan sopivat kengät löytyvät heti ensimmäisestä kenkäkaupasta. Mutta toisinaan täytyy luovuttaa ja pärjätä niillä mitä jo ennestään sattuu olemaan kun ei kerta kaikkiaan löydy sitä mitä on hakemassa.

Nyt olin etsiskelemässä mahdollisimman monipuolisia kesäkenkiä ihan arkikäyttöön. Sellaisia kenkiä, jotka sopisivat asuun kuin asuun. Neljännestä kenkäkaupasta löysin jotakuinkin sellaiset avokkaat kuin mitä olin etsinytkin. Ensivaikutelma on lupaava mutta katsotaan sitten kuinka käy. Monesti käy niin, että aluksi hyvältä tuntuvat kengät eivät myöhemmin enää olekaan niin mukavat. Minulla on kaapeissa useita einiinhyviä kenkiä, jotka ovat sitten jääneet kokonaan käyttämättä.

Nämä kengät ovat kangaspäällysteiset ja tuntuvat jalassa miellyttävän pehmeille. Kiilakorko on myös mukava runsaampaa kävelemistä ajatellen. Ja korkoa on muutenkin sopivasti. Kengät ovat Vagabond-merkkiset ja löytyivät Kookengästä. 
4 kommenttia:

 1. Kivan näköiset kengät. Ulkonäön lisäksi se on tärkeää, että kengät tuntuvat hyvältä jalassa.

  VastaaPoista
 2. Nuo näyttävät kyllä juuri sellaisille, että sopinevat moneen asuun. Toivottavasti osoittautuvat sitten käytössä mukaviksi myös. Kenkien osto on tosiaan aika vaikeaa touhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika näyttää sitten kuinka kävi tällä kertaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!