Kuva

Kuva

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Iltataivas

Iltataivas on usein ihmeellisen kaunis auringonlaskun aikaan. Väreissä löytyy aina hennon vaaleanpunaisesta tumman synkkiin sävyihin. Auringonlaskun hetki on yllättävän lyhyt. Joskus täytyy oikein pitää kiirettä, että saa kuvia ennen kuin tulee liian pimeää. Olin jo laittanut kameran pois kun huomasin, että olisi pitänyt vielä yrittää saada kuvia jännittävän näköisistä leveistä valosäteistä mitä kajasti pilvien lomasta juuri ennen kuin viimeisetkin auringonsäteet katosivat kokonaan näkyvistä. Ehkä joskus toiste sitten.
4 kommenttia:

 1. Upeita auringonlaskukuvia! Juuri tuontapaisia näkymiä meilläkin on tapana juoksennella kesäiltoina ihastelemaan. Oikeastaan se kausi on jo alkanut täälläkin, että auringonlaskua kannattaa mennä katsomaan. Ja sinne kannattaa tosiaan kiirehtiä, niin nopeasti se paras hetki ohi menee. Tänään ei taida aurinko paistaa, tai ainakaan nyt ei paista, sillä taivaalta tulee taas lunta tai räntää:( Oli jo yön aikana hieman tullut auton päälle. No, nuo sulavat varmasti pian. Hyvää tätä päivää sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taivas on pilvessä nyt täälläkin mutta näyttää siltä, että saattaisi selkiintyä päivän mittaan. Mukavaa päivän jatkoa myös sinne! :)

   Poista
 2. Voi miten upeita kuvia! Kyllä taivas on ihmeellinen kuinka monenlaisin eri ilmein se meille milloinkin näyttäytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis! :) Taivasta onkin ihana katsella ja kuvata kun auringonlaskujenkin värit ovat aivan upeat.

   Poista

Kiitos kommentistasi!