Kuva

Kuva

torstai 11. helmikuuta 2016

Tunnelmaa kotiin

Tätä kirjoittaessani ulkona tuulee ja sadepisarat rapisevat hiljalleen ikkunaan. Hassu talvi tänä vuonna. Ihan tulee syksyisiä fiiliksiä. Mutta on mukavaa sytyttää kynttilöitä ja laittaa viihtyisää tunnelmaa kotiin. Vaihdoin vaaleampia kynttilöitä joulun punaisten tilalle. Olisin ostanut kaupasta keltaisia jos olisi ollut mutta persikan värinenkin on ihan söpö valkoisten rinnalle. Ja Wiener nougat on aina yhtä hyvää, joten ostin rasian myös sitä. Hiukan juhlan tuntua arkeen.


 It's nice to light candles and feast with Wiener nougat on a rainy day.


4 kommenttia:

 1. Kivan värisiä kynttilöitä ja suklaa kruunaa kaiken! Mikäs sen mukavampaa sadepäivän viettoa :) Täälläkin on ollut vesikelit, mutta viime yönä tuli paljon lunta ja sitä tulee vieläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta on tullut myös tännekin. Saas nähdä pysyykö se yhtään kun ei taida olla pakkasia luvattu.

   Poista
 2. Mukava hetki kun on kauniit kynttilät ja Wienernougatia:) Niin se vain minäkin vielä aamuisin kynttilää poltan. Nytkin on tuossa pöydällä palamassa tätä kirjoittaessani. Minun kynttiläni ei kyllä ole noin kaunis kuin nuo sinun, sillä omani on jo aika jämä omatekoisesta isosta kynttilästä. Kohta joutaa tuokin materiaaliksi johonkin seuraavaan kynttiläkokeiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut niin hämäriä päiviä, että kynttilöiden polttaminen on tuntunut vielä luontevalle. Oli aika hauskaa, että tuollaisia persikan värisiä kynttilöitä yleensä oli kaupassa myytävänä. Tavallisesti lähikaupoissa on vain valkoisia ja punaisia. Itse tehdyt kynttilät ovat varmasti hienoja ja ainutlaatuisia. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!