Kuva

Kuva

torstai 18. helmikuuta 2016

Heiniä heiluvia

Kävin erään järven rannalla kuvaamassa ja nyt olen aivan hurmaantunut heinistä. Tätä heinälajia en tunnista ( tunnistaako joku muu? ) mutta siinä niitä heilui ihanasti talvisessa tuulessa kauniisti valkoista lunta vasten. Otin kuvia vaikka kuinka paljon joka suunnalta. Valo olisi saanut olla hiukan kirkkaampi, joten ehkä käyn kuvaamassa niitä joku päivä uudelleen. 
Olen jo aiemminkin katsellut, että heinät ovat kauniita ja suunnitellut niiden kuvaamista. Mutta kylläkin kesäisessä säässä. Sitä ei etukäteen arvaa mistä milläkin reissulla innostuu. Suunnittelin lähtiessäni, että jos löytäisin lisää virtaavan veden kuvauspaikkoja ja etsiskelin pikkulintuja mutta toisella kertaa sitten niitä.


Talvikuvaamisessa täytyy muistaa pukeutua kunnolla, sillä tulee nopeasti kylmä kun pitkään viipyy paikallaan kameran kanssa.Tällä kertaa olin liikkeellä hiukan liian vähäisillä vaatteilla. Pienikin tuuli saa ilman tuntumaan äkkiä paljon kylmemmältä. 
Lakeside scenery pictures from Finnish countryside.


8 kommenttia:

 1. Kyllä nuo heinät on kauniita talvellakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Luonnossa on paljon kaunista ympäri vuoden mikä pitäisi vain osata nähdä. :)

   Poista
 2. En tunnista heiniä, mutta hienoja ne kyllä ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinistä tuli mieleen, että joitakin oksia olisi kiva hakea kotiinkin maljakkoon. Kohtahan taitaa jo olla pajunkissojenkin aika. :)

   Poista
  2. Pajunkissoja löytyi jo täälläkin tien varresta muutama päivä sitten:)

   Poista
  3. Joko nyt! Ajattelin, että vasta maaliskuussa. :)

   Poista
 3. Nuo heinät on järviruokoja. Minä olen joskus keränyt keväällä niitä aaltojen tuomia kuivia ruokoja maljakkoon. Joskus ne on kasvaneet tosi paksuiksi ja on ontto sisältä. Voi käyttää vaikka mehupillinä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää nyt nimikin! :) Näyttävät varmasti hauskalle maljakossakin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!