Kuva

Kuva

maanantai 22. helmikuuta 2016

Alennusostoksia

Parasta kaupoissa on alennusmyyntitangot ja -laatikot. Ne tulee käytyä läpi usein. Monta hyvää vaatekappaletta, kenkää ja kodin tekstiiliä on löytynyt tällä tavalla alennustuotteena. 

Nyt löysin kivan paidan ja hameen suht edullisesti. Paidassa on se hyvä puoli, että päällä olevan pitsimäisen kankaan alla on vuorikangas ja hameessakin on alushame. Muuten kankaat olisivat liian ohuita minun makuuni. Otin kuvan niistä yhdessä mutta erikseen ajattelin kuitenkin käyttää. Paidan kanssa laittaisin kapean hameen tai housut. Sovittaessa se näytti ihan hyvälle farkkujenkin kanssa. Hameen yläosaksi tulisi tumma tai vaalea jakku. Tuli ostettua jo nyt kesävaatteita vaikka vielä on täysi talvi.
I found this nice blouse and skirt at the sales. They could be used together. However the blouse looked nice with jeans. With the skirt I would wear a jacket. I happened to buy summer clothes even though it's still fully winter time. 


2 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt nuo:) Ainahan minäkin ensin etsin niistä alelaareista ja -tangoista, kun jotain etsin. Uutta tulee tosin nykyään aika harvoin ostettua, mutta taannoin löysin polvipituisen toppatakin sopivalla hinnalla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistuneet ale-ostokset on just parhaita. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!