Kuva

Kuva

lauantai 16. tammikuuta 2016

Valkoista kuorrutusta

Pienesti kävin ulkoilemassa kameran kanssa. Aurinko yritti hiukan pilkistellä ja sää oli sinänsä mitä mainioin jos ei oteta huomioon sitä, että oli hiukan liian kylmää minun makuuni. Kaikki oli kuorrutettu kauniin valkoisella lumikerroksella ja maisemat olivat nyt talvea parhaimmillaan. Päivän pitenemisenkin alkaa jo huomata sekä aamusta, että illasta. Valoisaa aikaa on jo selvästi enemmän valokuvaukseen. 

Mutta Nikonin kamerani ei ole nähtävästi mikään varsinainen talvikuvaus kamera. Akku loppuu tosi nopeasti ja muutenkin tekniikka tuntuu vähän hitaanlaiselta pakkasella. En ole paljon näin kovilla pakkasilla aiemmin yrittänytkään kuvata. Pikkupakkasilla kamerani on toiminut ihan mukavasti. 

Joitakin kuvia sain kuitenkin otettua ja kyllähän pakkanen tästä taas lauhtuu ja lumi varmaan pysyy kuitenkin vielä hetken aikaa, että ehtii yrittää kuvaamisia myöhemminkin. Mielessäni kun on muutama paikka mistä haluaisin käydä ottamassa talvikuvia. 4 kommenttia:

 1. Lumi on kiva koriste, mutta leudommalla ilmalla siitä nauttii enemmän ja se vaatii kevään valoa tuodakseen oikean tunnelman.

  VastaaPoista
 2. Nämä kuvat on melkein kuin täältä meiltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain muutaman päivän oli tuon näköistä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!