Kuva

Kuva

torstai 28. tammikuuta 2016

Puuhelmet mielessä

Olen jo jonkin aikaa mietiskellyt, että olisi hauskaa opetella tekemään koruja. Olen näitä erilaisia helmiä ja korujen valmistus tarvikkeita monilla käsityömessuilla käsissäni pyöritellyt asiaa miettien. Nyt päätin ryhtyä kokeilemaan saisinko mitään korun näköistä itse tehtyä. Ostin ensimmäiseksi kokeiluksi erikokoisia puuhelmiä. Väriksi valitsin ruskean, koska se on monikäyttöinen ja minulla on paljon vaaleita vaatteita, joihin ruskea sopii. Tässä on ensimmäisen harjoittelun tulos. Ostamastani helmimäärästä riittää vielä useampiinkin korukokeiluihin. Pitänee hankkia hiukan lisää eri värisiä helmiä ja muuta pientä asiaan kuuluvaa tarviketta, sillä taidan jatkaa tätä hauskaksi osoittautunutta puuhailua toistekin.

2 kommenttia:

  1. Nuo ovat juuri sellaiset, joita minäkin tykkäisin käyttää. Tuo on hyvä ruskea ja erikokokoiset helmet on sijoiteltu juuri sopivasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kaipasin muutamaa kullan väristä helmeä johonkin kohtaan mutta niitä ei silloin ollut saatavilla. Nyt olen jo löytänyt helmikauppoja, joissa on enemmän vaihtoehtoja.

      Poista

Kiitos kommentistasi!