Kuva

Kuva

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Piristystä talveen

" Voi talvi olla ankara ja tulla äkkiä, siis tarvitaan monta huopaa, villatäkkiä". Muistaakseni jotenkin tuohon tyyliin oli runoiltu Elsa Beskowin ihanassa lastenkirjassa. Kaikki tämä runsas äkillinen lumi, kova pakkanen ja pimeys tuntuvat kovin uuvuttavilta. Mieluiten vetäytyisin talviunille kuten karhut ja heräisin vasta kiurujen saapuessa keväällä. 

Mutta koska talviunet eivät ole ihmisillä tapana, keräsin valikoiman kirjoja ja leffoja sekä kupillisen hyvää teetä illan piristykseksi ja virkistykseksi. Eiköhän nämäkin keinot auta talviväsymykseen. Kaikki kuvassa näkyvät kirjat ja leffat ovat olleet ihan viihdyttäviä.
6 kommenttia:

 1. Osa noista on minullekin tuttuja, rentouttavia kirjoja ja leffoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma suosikkini on erityisesti Ylpeys ja ennakkoluulo. Sitä jaksaa katsoa vaikka kuinka monta kertaa.

   Poista
 2. Meiltäkin löytyy juuri tuo Ylpeys ja ennakkoluulo. Se on tosi hyvä ja sitä todella jaksaa katsoa aina vain uudelleen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, että se on niin hyvä vaikka aihepiiri on ihan erilainen kuin miten Suomessa eletään ja on eletty. Ehkä juuri siksi siitä tykkääkin.

   Poista
 3. Nämä ovat parhaita keinoja selvitä talvesta :) Itse olen lukenut noita Mielensäpahoittaja-kirjoja, ne ovat hauskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomas Kyrö on mainio kirjoittaja. Olen lukenut tämän Mielensäpahoittajan lisäksi myös kirjan Mielensäpahoittaja ja ruskea kastike.

   Poista

Kiitos kommentistasi!