Kuva

Kuva

perjantai 6. marraskuuta 2015

Neuleita arkeen

Täydensin vaatekaappiani yhdellä puuvillaneuleella ja poolopuserolla. Käytän paljon neuleita, eri pituisia neulepuseroita ja -takkeja. Pidän niitä oikeastaan aina kylmempinä vuodenaikoina. Minulla on neuleita jatkuvasti liian vähän vaikka koen ostavani niitä tämän tästä. Ehken kuitenkaan osta niin usein kuin luulen, ( ja vaatekaapistahan sen näkee) sillä kiertelen usein vaatekaupoissa ilman, että löydän mitään kivaa. Vaalea neule on ainakin siitä hyvä, että se sopii värin puolesta lähes kaiken kanssa.
Poolot ovat myös käteviä ja lämpimiä talvella. En aivan täysin ole poolojen ystävä mutta päätin silti ottaa tuollaisen löysempikauluksisen version. Pooloa kun voi käyttää sellaisenaan tai jakun kuin myös neuletakin kanssa. Tässä nyt huomaan, että tänä syksynä olen hankkinut pelkästään maanläheisiä ja ruskean sävyisiä vaatteita. Ostaisin kyllä vaikkapa keltaisiakin vaatteita ainakin yläosaksi jos niitä olisi eteen tullut, sillä pidän myös värikkäämmistä vaatteista.

Molemmat paidat olen jo pessyt ja ne kestivät pesua normaalisti. Minulle on viime aikoina sattunut useammankin kerran vaate, joka ei olekaan pysynyt hyvänä pesun jälkeen. Nyt ei onneksi niin käynyt.

Tuntuu hiukan siltä, että vaatteiden laatu on taas vähän huonontunut. Monet vaatteet ovat olleet sormituntumalla kovin ohuita ja haperoita. Puuvillaiset t-paidatkin ovat selkeästi todella ohuita. Aina ei saa hyvää vaikka maksaisi enemmänkin mutta hiukan se kuitenkin harmittaa, sillä mieleisten ja sopivien vaatteiden löytymiseen menee entistä enemmän aikaa. Mutta onneksi kuitenkin välillä onnistuu ja vaatekaapista löytyy päälle pantavaa useimpiin tarpeisiin. Mitä mieltä te muut olette nykyvaatteiden laadusta? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!